ODBOJKA NA PIJESKU

Objavljen natječaj za suorganizatore turnira Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku 2020.

11. 11. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Nakon pet uspješnih turnira u Pašmanu, Đakovu, Ičićima, Đurđevcu i zagrebačkom Vrapču u 2019. godini, objavljujemo natječaje za suorganizaciju turnira i turnira Masters kategorije za 2020. godinu.

Predmet natječaja je sklapanje Ugovora o suorganizaciji turnira Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku za sezonu 2020., između Hrvatskog odbojkaškog saveza i predstavnika lokalnih suorganizatora.

Cilj natječaja je promicanje i razvoj odbojke na pijesku diljem cijele Hrvatske, sukladno ciljevima i djelatnostima HOS-a, te uključivanje lokalne uprave i poduzetništva u stvaranje preduvjeta za razvoj odbojke u Hrvatskoj.

Natječaj za turnir i obrazac Prijave

Natječaj za Masters turnir i obrazac Prijave

Molimo sve zainteresirane da popunjeni obrazac Prijave iz natječaja dostave poštom u ured Hrvatskog odbojkaškog saveza, sa naznakom “ZA NATJEČAJ - ODBOJKA NA PIJESKU 2020”, najkasnije do 11. prosinca 2019. godine.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem