OSTALO

Objavljen poziv za upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/icu odbojke

11. 9. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

U suradnji Hrvatskog instituta za kineziologiju, Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i Hrvatskog odbojkaškog saveza objavljuje se POZIV za upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/voditeljicu (trenera) ODBOJKE.

Nakon uspješno školovane druge generacije trenera odbojke objavljujemo natječaj za upis sljedeće obrazovne skupine. 

U realizaciji nastave angažiran je veći broj predavača koji su svoje odbojkaško znanje i iskustvo stekli u radu sa seniorskim i ekipama mlađih dobnih kategorija na nacionalnoj i međunarodnoj razini: Nenad Marelić – KIF, Tomislav Đurković – KIF, Tomica Rešetar – KIF, Hrvoje Borovina – ZSŠS/OK Dinamo, Marija Anzulović – ZOS, Dragan Lujić – Trefuerza Toyoda, Japan, Damir Kolec – Dinamo Moskva/reprezentacija Rusije, Radovan Malević – HAOK Mladost, Luka Milanović – KIF, Vlatko Vučetić – KIF, Igor Arbutina – Al Ahli SC - Qatar, Zlatko Karlo – SN. 

U novoj generaciji dodatno širimo popis predavača s domaćim i stranim eminentnim trenerima koji rade u Hrvatskoj i inozemstvu. Ovom prilikom pozivamo vas da se prijavite na natječaj i budete dio treće generacije polaznika.

Navedeni program predstavlja osnovnu (početnu) razinu osposobljenosti za obavljanje stručnih poslova u odbojci.

Trajanje programa:

Program osposobljavanja realizirat će se provedbom nastavnog plana i programa u trajanju od 300 sati, a sama nastava održat će se na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Predviđeni termini održavanja nastave Općih nastavnih cjelina je tijekom dva produžena vikenda u listopadu ili studenom, dok je predviđeni termin Specijalističkih nastavnih cjelina veljača - svibanj 2020. godine, kada će se održati i praktična nastava

Uvjeti upisa:

 • - minimalno završena srednja škola
 • - navršenih 18 godina života
 • - minimalno 5 godina bavljenja odbojkom
 • - specifične vještine i znanja iz odbojkaške tehnike koje je polaznik stekao kroz neformalno učenje i koja dokazuje kroz prijemni ispit

Prijava na natječaj i potrebni dokumenti:

 • - kratki životopis
 • - ispunjena prijavnica - upisnica u program osposobljavanja (www.hik-kif.eu/odbojka)
 • - digitalna preslika domovnice
 • - digitalna preslika osobne iskaznice
 • - digitalna preslika rodnog lista (izvadak iz matične informacije knjige rođenih)
 • - digitalna preslika svjedodžbe ili diplome kao dokaz o prethodno završenoj srednjoj školi ili višoj, odnosno visokoj školi
 • - potvrda Hrvatskog odbojkaškog saveza ili odbojkaškog kluba o minimalno 5 godina bavljenja odbojkom

Cijena programa za grupu od 14 do 18 polaznika iznosi 7.500,00 kuna, dok će od 19 do 24 polaznika iznosit 7.000,00 kuna. (plaćanje se može izvršiti u cijelosti ili u obrocima - do 3 obroka)

Rok za prijave na natječaj je 1. listopad 2019. godine do 16 sati.

Dokumenti se šalju u digitalnom obliku na e-mail kristina.rodic@kif.hr s naznakom “ZA NATJEČAJ - ODBOJKA”, a svi kandidati bit će obaviješteni o ispunjavanju uvjeta natječaja najkasnije do 7. listopada 2019. godine.

Ostale informacije o programu osposobljavanja pronađite ovdje.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem