OSTALO

U Zadru održan prvi regionalni trenerski seminar za regiju Jug

6. 9. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Tijekom minulog vikenda, u nedjelju 1. rujna, u Zadru je održan prvi regionalni seminar za trenere za regiju Jug. Seminar je održan u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i OK Zadar, te je na samom seminaru prisustvovalo oko pedeset odbojkaških trenera.

Predavači su na seminaru govorili o temama iz područja rada s najmanjim uzrastima u odbojci, tj. djecom od 7-9 godina (Hrvoje Borovina, mag.cin.), zatim o odnosu trenera i sportaša (Maja Vidaković, mag.psych.), prevencijskom programu jakosti i SAQ-a (Domeniko Kresoja, mag.cin.), te na kraju o prijemu servisa i igri nakon prijema servisa (Miodrag Stojaković, izbornik U16). 

Tijekom seminara organiziran je ručak, te su treneri primili edukativne materijale (Teorija i metodologija treninga, autora Tudor O. Bompa, rokovnik i ostale potrebne materijale). 

Ovim putem zahvaljujemo se gospodinu Kresoji Robertu, djelatnicima i igračima (demonstratorima) OK Zadar, na gostoprimstvu, pomoći i izvrsnoj organizaciji seminara.

Veselimo se održavanju i dolasku trenera na predstojeće seminare koji će se održati u Vrbovcu (8. rujna), Grobničanu (15. rujna) i Vukovaru (22. rujna).

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem