HRVATSKA

Hrvatske reprezentativke otputovale u Tursku na Gloria Cup kao posljednju provjeru pred Europsko prvenstvo

13. 8. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Od 15. do 17. kolovoza hrvatske reprezentativke nastupat će na pripremnom turniru “Gloria Cup 2019” u turskoj Antalyi, u organizaciji Gloria Sports Arene i odbojkaškog saveza Turske. Hrvatske će odbojkašice odmjeriti snage sa jakim reprezentacijama Italije (17. kolovoza u 17:00), Srbije (16. kolovoza u 16:30) i Turske (15. kolovoza u 16:30).

Nakon teških i mukotrpnih priprema u Varaždinu i Osijeku, srebra na europskoj Zlatnoj ligi, četvrtog mjesta na Challenger Cupu, naše neumorne odbojkašice, na čelu s izbornikom Daniele Santarellijem i njegovim stručnim stožerom, jučer su stigle u Antalyu, gdje ih je srdačno dočekao glavni direktor Gloria Sports Resorta, gdin. Gorkem Donmez, te im poželio dobrodošlicu i mnogo sreće na turniru.

Na pripremni turnir u Tursku otputovalo je 14 reprezentativki, predvođene kapetanicom Samantom Fabris; Nikolina Božičević, Bernarda Brčić, Božana Butigan, Lea Deak, Beta Dumančić, Sanja Gamma, Matea Ikić, Karla Klarić, Lucija Mlinar, Rene Sain, Nika Stanović, Ema Strunjak i Martina Šamadan.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem