HRVATSKA

SENIORKE ZAPOČELE S PRIPREMAMA U VARAŽDINU

13. 5. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Nakon seniorske muške reprezentacije, koja je započela s pripremama prije dva tjedna, danas su se u Varaždinu okupile seniorke.

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija danas, 13. svibnja krenula je s pripremama za  CEV European Golden League, koja se igra od 25.05. do 15.06.2019. godine.

U hotelu Turist, gdje će naša reprezentacija biti smještena za vrijeme priprema i turnira na prozivku su došle: Nikolina Božičević, Rene Sain, Karla Klarić, Ema Strunjak, Lucija Mlinar, Nika Stanović, Vedrana Jakšetić, Lea Deak, Katarina Luketić i Lara Štimac. Hrvatska reprezentacija nije u kompletnom sastavu, izbornik Daniele Santarelli i Samanta Fabris u subotu igraju klupsko finale Lige prvaka, Beta Dumančić finale njemačkog prvenstva, dok će se krajem tjedna reprezentaciji priključiti i Božana Butigan, Sanja Gamma i Ivana Prokopić.

Stručni stožer uz izbornika Daniele Santarellija, čine pomoćni treneri Ivan Đorđević, Valerio Lionetti, Diego Flisi, kondicijski trener Emil Baltić, scout Vladimir Jolić, team manager Frane Žanić i fizioterapeut Marco Rampazzo.

Hrvatska reprezentacija pripremat će se i igrati sve domaće utakmice u Varaždinu, koji će ujedno biti i baza Hrvatske reprezentacije za Final four CEV European Golden League.

 

RASPORED UTAKMICA

26.05.2019. AUSTRIJA – HRVATSKA

29.05. HRVATSKA – MAĐARSKA

01.06. HRVATSKA – AUSTRIJA

08.06. MAĐARSKA – HRVATSKA

12.06. FRANCUSKA – HRVATSKA

15.06. HRVATSKA – FRANCUSKA

 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem