Vijesti

OSTALO
26. 7. 2019.

U Varaždinu završen FIVB Level I trenerski seminar

  Grad Varaždin ponovno je poprište bitnih odbojkaških događanja. Nakon domaćinstva europske Zlatne lige, Varaždin je ugostio nacionalni (...)

OSTALO
26. 7. 2019.

BUDUĆE ZVIJEZDE HRVATSKE ODBOJKE TRENIRAJU U VARAŽDINU

  Rad s mladim sportašima temelj je dobre seniorske reprezentacije i budućih rezultata u svakom sportu, pa tako ni odbojka nije iznimka. Mladi hrvatski (...)

HRVATSKA
24. 7. 2019.

Varaždin domaćin 3. razvojnog odbojkaškog kampa “CroVolley”

  Proteklog vikenda započeo je 3. po redu razvojni odbojkaški kamp pod pokroviteljstvom Hrvatskog odbojkaškog saveza, koji je okupio 262 (...)

HRVATSKA
22. 7. 2019.

Reprezentacija Turske zlatna na Europskom U16 prvenstvu za odbojkašice

  Nakon završetka grupne faze Europskog U16 prvenstva, minulog vikenda odigrani su polufinalni susreti u Trstu, dok je Zagreb ugostio utakmice od (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
20. 7. 2019.

Kezerić/Krmpotić i Humski/Matić najbolji na četvrtom turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku

  U subotu, 20. srpnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je i četvrti turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za seniore. Na turniru (...)

HRVATSKA
19. 7. 2019.

HRVATSKE ODBOJKAŠICE U OSIJEKU OČEKUJE PRVI ISPIT USUSRET EUROPSKOM PRVENSTVU

  Hrvatske odbojkaške reprezentativke ovih se dana pripremaju za Europsko prvenstvo koje ih očekuje krajem kolovoza. Dvije prijateljske utakmice (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem