Vijesti

ODBOJKA NA PIJESKU
8. 9. 2019.

Krema hrvatske odbojke na pijesku otvorila terene zagrebačkog Vrapča

  Od 6. do 8. rujna novoizgrađeni vrhunski tereni u Vrapču bili su poprište ogleda najboljih pjeskaša i pjeskašica iz cijele regije. (...)

OSTALO
6. 9. 2019.

U Zadru održan prvi regionalni trenerski seminar za regiju Jug

  Tijekom minulog vikenda, u nedjelju 1. rujna, u Zadru je održan prvi regionalni seminar za trenere za regiju Jug. Seminar je održan u organizaciji Hrvatskog (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
3. 9. 2019.

Približava se završnica Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku 2019. na novoizgrađenim terenima u Vrapču

  Od 6. do 8. rujna zagrebačko Vrapče bit će poprište posljednjih ovosezonskih dvoboja Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. Ponajbolji (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
2. 9. 2019.

Održana završnica Siget Mix Lige

U subotu, 31. kolovoza održana je završnica Siget Mix Lige 2019. – niza od 4 turnira mješovitih dvojki u odbojci na pijesku. Na završnom (...)

HRVATSKA
2. 9. 2019.

Porazom od Turske, Hrvatska se oprostila od Europskog prvenstva

  Pred skoro 10 tisuća domaćih navijača, hrvatske odbojkašice bile su na korak do iznenađenje protiv favoriziranog domaćina, no velika borba (...)

HRVATSKA
30. 8. 2019.

Hrvatska protiv domaćina Turske za četvrtfinale Europskog prvenstva

  Nakon što su grupnu fazu Europskog prvenstva završile na trećem mjestu, hrvatske odbojkašice nastavit će svoj put u turskoj Ankari, (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem