Vijesti

ODBOJKA NA PIJESKU
8. 9. 2019.

Krema hrvatske odbojke na pijesku otvorila terene zagrebačkog Vrapča

  Od 6. do 8. rujna novoizgrađeni vrhunski tereni u Vrapču bili su poprište ogleda najboljih pjeskaša i pjeskašica iz cijele regije. (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
3. 9. 2019.

Približava se završnica Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku 2019. na novoizgrađenim terenima u Vrapču

  Od 6. do 8. rujna zagrebačko Vrapče bit će poprište posljednjih ovosezonskih dvoboja Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. Ponajbolji (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
2. 9. 2019.

Održana završnica Siget Mix Lige

  U subotu, 31. kolovoza održana je završnica Siget Mix Lige 2019. – niza od 4 turnira mješovitih dvojki u odbojci na pijesku. Na završnom (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
30. 8. 2019.

Porazom u četvrtfinalu Sara i Valentina oprostile se od Mediteranskih igara na pijesku

  Od 25. do 31. kolovoza, višestruke prvakinje Hrvatske u odbojci na pijesku, Sara Radanović i Valentina Vrbanc, predstavljale su Hrvatsku na 2. (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
27. 8. 2019.

Na terenima zagrebačkog Jaruna održano Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorije

  Proteklog vikenda, na terenima zagrebačkog Jaruna, održano je državno prvenstvo za mlađe dobne kategorije u odbojci na pijesku. Veliki broj ekipa (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
26. 8. 2019.

Podno zidina Starog grada u Đurđevcu odigran je četvrti u nizu turnir Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku

  24. - 25. kolovoza, grad Đurđevac ugostio je četvrti u nizu turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku 2019., na terenima Starog grada (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem